Perjantaina Lauran kanssa tokoilemassa. Tollo oli vielä väsyksissä eilisen liidoista, niin vain pientä treeniä. Se ainakin oli aluksi ajatus.

Ensin treenattiin eteenmenon maahanmenoa Lauran toimiessa apuna. Tollo menee hyvin maahan, jos matka minuun on lyhyempi kuin palloon, minkä luo se haluaisi. Mitä kauempana minusta, sitä vaikeampaa maahanmeno on. Onnistuneen maahanmenon kuittaan sanallisesti, mutta menen koiran viereen palkkaamaan sen. en halua koiran tulevan luokseni saadakseen palkkaa. On tämäkin vaikeaa.. Onneksi saatiin edes muutama onnistuminen.

Toisena treenattiin luoksetuloa. Tollosta se oli niin kivaa juosta, että joka toinen kerta se törmäsi minuun saadakseen tehdä asian uudestaan. Lopulta sain kaksi peräkkäistä onnistumista. Tollolla on niin kova vauhti, että pysähtyminen tuottaa selvästi vaikeuksia.

Lopuksi vielä eteenmeno. Nyt treenattiin myös lähdön rauhallisuutta. Tollo steppaa, koska eteenmeno on kivaa eikä otus malttaisi odottaa. Tylsä ohjaaja pakottaa kääntymään pallosta poispäin. Eteensyöksyyn pääsi vasta, kun malttoi odottaa rauhallisesti paikallaan. Tollon eteenmeno vauhti on niin hurja, että miten ihmeessä saan sen pysähtymään kisoissa. Koiralle painot jalkoihin, että vauhti olisi hitaampi...

Loppupäivä löhöttiin ja tehtiin treenisuunnitelmia...