Lähdimme koko lauman sunnuntaina  Forssaan Palveluskoirien tapahtumaan. Ismo hääri agi-radalla ja minä Tollon kanssa Pk-epiksissä. Riikka osallistui myös, suorittaen BH-kokeen liikkeet.

Meitä osallistui kokonaista kolme koirakkoa Pk-epikseen. Tollo ei tehnyt paikallamakuuta, koska ei ollut paria. Minua jännitti sopivasti, mutta päätin, etten anna Tollolle tilaisuutta riekkua. Tavoitteena pitää koira  suorituksen ajan käskyn alla ja puuttua tarvittaessa suoritukseen.

Tollo ja minä suoriuduimme hyvin. Seuraaminen tiivistä, innokasta, välillä kuulemma aukesi, mutta koira itse korjasi paikkaansa. Jäävät hyvät, istuminen parempi, maahanmeno Tollomainen kahden askeleen mittainen. Noudot onnistuivat, eteentulo kerran vähän vino. Koira ei leikkinyt kapulalla ja halusi tehdä kanssani töitä. Eteenmeno vauhdikas, maahan toisella käskyllä.

Hyvää: Koira teki kanssani töitä, pakka pysyi kasassa suorituksen ajan, vire pysyi tasaisen korkeana.

Korjattavaa: takakierto tiiviimmäksi, kapulan luovutus suoraksi, liikkeestä maahanmeno nopeammaksi ja eteenlähetyksen maahanmeno paremmaksi.

Itselle jäi hyvä maku, ja parasta oli, että kasvattajankin mielestä Tollon ja minun tekeminen oli hyvännäköistä. Näillä kehuilla jaksaa taas paahtaa..

Kiitos kuuluu vielä treenikavereille, joiden avulla olemme päässeet paljon eteenpäin.

Pieni videopätkä suorituksesta, ei näy koko suoritusta, mutta tärkeimmät.

video