Agility-treenit ovat toistaiseksi mennyttä elämää, niin koirapojat saavat aloittaa sirkuskoiran uran. Pitäähän se ruoka jotenkin ansaita..
Tollo harjoitteli nostamaan etutassut jumppapallolle ja Tempo harjoitteli tasapainoilua jumppapallolla. Ensimmäisten harjoitusten jälkeen ollaan nyt siinä vaiheessa, että Tollo osaa seistä jumppapalloa vasten, kun pidän siitä kiinni. Harjoitteluvaiheessa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta nopeasti poika tajusi, mitä halusin = mistä palkka tuli.
Tempo taiteili jumppapallon päällä, taisi olla aika raskasta, koska takajalat alkoivat väristä hetken harjoittelun jälkeen.
Tavoitteena on, että Tollo osaa seistä palloa vasten, kun pallo liikkuu, ja Tempo seistä liikkuvan pallon päällä. Kun homma on kuosissa, lähden vanhainkotiin vanhuksia viihdyttämään...
Harjoittelutuokion jälkeen Tollo meinasi ei vielä kuulu lopettaa.. ensin se peruutti viimeiseen nurkkaan, sitten meni maahan, nousi seisomaan, istui, haki kaukosäätimen minulle, ja uudestaan sama kuvio,nyt kaukosäädin vietiin pöydälle.. Kun palkkaa ei vieläkään tullut, se lopulta kiipesi syliini istumaan ja huokaisi raskaasti, että rapsuta nyt edes..
Riikka patistaa osallistumaan toko-kisoihin viihdyttämään muita, mutta näillä tempuilla ei sinne kai kannata mennä.