Tiistaina  töistä päästyäni hain koirat nopeasti kotoa, ja auton nokka kohti Ruskon perämetsiä Tanjan luo. Tanja hieroi Topin perusteelliset, karvatupot vain lensivät, kun Topin lihaksia huollettiin. Tanjan mielestä koiran lihaksisto on jo paremmassa kunnossa kuin pari viikkoa sitten. Hieronnan jälkeen voimia kerättiin vanhempieni luona. Minä sain levähtää ja koiria hemmoteltiin ihan urakalla, kun niitä ei kukaan koskaan...
Seuraavana vuorossa toko-ryhmän treenit. Topi oli riemuissaan päästessään kentälle treenaamaan. Esittelimme Topin kanssa liikkeestä pysäytystä. Raati  ( Tanja ja Laura ) oli sitä mieltä, että hyvältä näyttää ja pelkkä käsimerkki riittää. Nyt lisäämme matkaa, ja minä opettelen heittämään vasemmalla kädellä patukkaa.. Lopuksi Topi harjoitteli henkilöryhmää ja kontaktin pysymistä. Aluksi piti neuvotella, että kenen toiveita noudatetaan, minun vai Topin. Onneksi pääsimme yhteisymmärrykseen. Seuraaminen oli tiivistä , kontakti pysyi, vaikka pysähdyimme ihan henkilön viereen. Topi olisi halunnut treenata vielä PALJON lisää ja kertoikin sen kuuluvasti. Olin tyly, ja Tempo pääsi paikallaolotreeneihin.
Tottistreeneistä menin kouluttamaan agia. Koulutuksen loputtua treenasin ensin Tempon kanssa kontakteja, muistutin oikeasta tekniikasta. Toivottavasti muistaisi asian kisoissakin. Topikin pääsi agia hyppelemään. Se meni riemuissaan vähän omiakin, koska oli niin innoissaan. Harjoittelimme keppien sisäänmenoa. Ne alkavat sujua jo ihan mallikkaasti, kunhan en itse ole rynnimässä koiran tielle. Topinhan niitä esteitä pitäisi suorittaa... Huomiset seuramestaruuskisat voin unohtaa, koska takareiteni revähti juostessani kentällä. Jäähdyttelylenkin jälkeen kolme väsynyttä touhujaa suuntasi kotia kohti nukkumaan.
Kotona vielä venyttelin molemmat koirat, eivätkä tuntuneet olevan pahemmin jumissa.