Lähdin sateen loputtua koirien kanssa agi-kentälle. Tarkoitus oli Tempon kanssa treenata kontakteja ja Topin kanssa keppien sisäänmenoja. Pähkäilin, ettei sellainen harjoitus sisällä jyrkkiä käännöksiä.
Riikka tuli matkaan mukaan, tarkistamaan Tempon hyppytekniikan. Tempolle tehtiin putkiansoja sisältävä rata, jossa puomi ja A-este. Tempo rakastaa putkiliitoa, ja valitsee aina putken, jos sellainen on vain tarjolla.
Tempon  kääntäminen pois putkelta pitää aloittaa ainakin 10 estettä ennen putkea. Varsinainen pikkuriiviö!
Kontakeja harjoittelin läpijuoksuna, koska on-off-tekniikka rasittaa sen selkää turhaan. Laitoin makupalan maahan riittävän kauas odottamaan. Kyllähän Tempo tällaiset osaa, koska palkka on selvä ja esillä. Tempo kuulemma hyppää hyvin, takajalat kauniisti ojentuneena taaksepäin. Vähitellen koiran kuntoa nostetaan ja siten joskus kisoihin yleisöä viihdyttämään.
Topi availi äänijänteitään odottaessaan vuoroaan ja oli sopivasti lämmin keppitreenien alkaessa. Harjoittelin vain sisäänmenoja eri kulmista . Voi sitä koiran riemua! Aivan kuin vahingossa Topi hyppeli muutaman hypyn, kun oli niin hauskaa. Keppien sisäänmenot onnistuivat hyvin molemmilta puolilta. Nyt koira pystyi jopa kääntymään kepeile suoraan keppien sivulta. Taas huomasin sen, että Topia jalat veisivät enenmmän kuin kunto sallii. Töitä tehdessään Topi ei ole köyhä eikä kipeä eikä ainakaan huonokuntoinen. Kun tekeminen loppuu, loppuu kuntokin. Treenien lopuksi jäähdyttely kävelylenkki; Topista huomasi, että takki on tyhjä. Se ei jaksanut edes Nattan kanssa riehua.
Huomenna vuorossa peltojälkitreenit.