Näin olympialaisten aikaan Tollo viettää kuntoutujan elämää. Kerran viikossa käy klinikan eläinfysioterapeutin luona altaassa kävelemässä ja hieronnassa, siinä välissä Tanja hieroo koiran. Topilla oli kaikki selkälihakset  pahasti jumissa, samoin oikeasta kyljestä löytyi jumittunut paikka. Itse vamma-alue ei ollut pahin paikka. Nyt tehohoidon jälkeen selkälihakset ovat alkaneet avautua. Kuun lopussa käymme jälkitarkastuksella eläinlääkärillä.
Treenirintamalla olen edennyt TOSI rauhallisesti ja laiskasti. Tottiksessa viikkoharjoituksena maahanmenon oikea tekniikka ja seuraamisessa tiiviit käännökset. Maahan menoa harjoitellaan iltalenkeillä; osa iltaruuasta mukaan ja maahanmenoharjoituksia noin 20. Nyt onnistumisprosentti noussut jo 60 %. Käskysana "Alas" on otettu käyttöön, ja vähitellen käsiohjausta vähennetään. Topi osaa seurata hyvin, mutta täyskäännöksissä lähtee väistämään minua. Nyt harjoittelemme tiivistä täyskäännöstä, tässä vaiheessa makupala-avulla. Ensin ole itse harjoitellut oikeaa täyskäännöksen askelkuvioita, siis pyörähdys oman akselin ympäri.Helposti lähden tallustelemaan ympäri. Suurin virhelähde löytyy taas peilistä katsomalla. Muutaman kerran Topi on saanut kiitää metsässä Nattan kanssa, ja sekin sujunut hyvin. Koira ei ole törmäillyt mihinkään ja kunto riittää jo kaahailuun. Natta-parkaa raahataan pitkin kanervikkoa, mutta näyttää nautttivan touhusta. Jotenkin Topi vaikuttaa rauhallisemmalta. Se ei enää koko ajan sählää, vaan joskus jopa keskittyy tekemiseen...Olisikohan ollut keväällä jo pitempään kipeä, mutta ilmaisi sen sähläämällä aina vain enemmän. Minä torvi en tajunnut asiaa.. Topin olisi vain pitänyt aikaisemmin kertoa selkeästi valittamalla, että nyt sattuu.
Ensi viikolla vuorossa  Tempolla seuramestaruuskisat ( lahjattomat treenaa..) ja Topilla jälkitreenit. Ensi viikonloppuna lähdemme Riikan kanssa tottisleirille Huitsinnevadaan.