Olimme tänään Topin kanssa agikisoissa. Kisatavoitteena oli harjoitella opittuja ohjaustapoja ja nopeat kontaktit.
Eka rata saatiin videolle, ehkäpä saan sen jotenkin liitettyä sivuille. Tuloksena hylly, koska Topi jätti yhden keppivälin pujottelematta. En vielä osaa sanoa, mistä virhe johtui. Ohjaus oli kuitenkin sujuvaa, kontaktit vielä varmisteluja. Ei mikään paha rata, minä jopa liikuin. Videolta näkyy hyvin Topin hurjat loikat alkusuoralla, kaksi laukkaa 7 m esteväleillä, pitkä liito esteen yli ja taysillä eteenpäin!
Toisella radalla tulos 5, puomin ylösnousu kontakti. Ensimmäinen kontaktivirhe urallamme! Muuten sujuvaa menoa, ja minä ehdin koiran alta pois joka kerta. Aika oli hyvä, noin -11 alle ihanneajan. Valitettavasti tätä rataa ei saatu videolle, koska filmaaja joutui lähtemään pois.
Nousu 3-luokkaan on nyt niin pienestä kiinni, täytyy vain luottaa, että sieltä se tulee aikanaan. Hassua oli, että toisen radan alussa Topi komensi ennen radan alkua, sain sen hiljaiseksi, mutta se mutisi pitkään itsekseen. Viimeiseksi kun jätin sen lähtöön, kuulin  mutinaa, että perhanan eukko, kun ei anna lupaa lähteä HETI!! Onneksi radalla Topi on hiljaa.
Tällainen lauantaipäivä meillä.

Topin eka rata