Keskiviikko 25.7.07

Olin Topin ja Tempon kanssa "lomailemassa" Kokkolassa viime viikonloppuna. Topi osallistui agi-kisoihin ja Tempo oli kauneuskilpailuissa Riikan kanssa.
Perjantaina oli Topin eka startti, josta tulos hylly. En osannut rauhoitella koiraa ja itseäni pitkän automatkan jälkeen. Olisi pitänyt varata enemmän aikaa, että olisin ehtinyt kunnolla valmistatua starttiin. Hylly tuli, kun Topi meinasi tehdä puomilla kontaktivirheen, ja suorvoin sen takaisin kontaktille. Eihän niin saa tehdä kisatilanteessa.
Lauantaina oli kaksi starttia joista tuloksena hylly ja 0, mutta sijoitus 4. Ekan startin hylly tuli, kun Topi pujotteli kepit väärin, kaksi keppiä yhtäaikaa. Topilla oli niin kiire! Toinen rata oli taistelurata. Topi aloitti komentamisen lähdön takana, ja olin päättänyt, että minä vien tämän radan eikä koira. Rata onnistui, mutta tiukka hallinta kostautui varmoina ja hitaina kontakteina, joihin paloi aikaa. sijoitus 4. Kyllä harmitti, koska rata oli aika vaikea, ja tuloksia tuli vähän.
Sunnuntain ekalla radalla olin ihan kuutamolla ja Topi ratkasi itse radan kulun, koska en tiukasti vienyt itse. Hetken epäröinti, niin koira kuittaa omalla valinnalla. Viimeisenä oli hyppyrata, joka ei meiltä ole vielä aikaisemmin onnistunut Topin kovan vauhdin ja suunnan epäselvyyden takia. Nyt saimme tuloksen 10, mikä on ihan OK... Virheet tulivat siitä, etten rohkeasti juossut lujempaa ja luottanut koiran osaamiseen.
Kokonaisuudessaan viikonloppu oli kohtuullinen. Onhan kiva onnistua ja voittaa, mutta kisat osittivat selvästi mitä pitää nyt harjoitella. Aloitamme nyt agi-kisatauon, ja keskitymme harjoitteluun.

Tempo sai näyttelystä EH, mitä lie tarkoittaa... Riikka meillä hoitaa nuo kauneuskilpailut. Muuten kaunis koira, mutta iso.
Kotiinpalattuamme koirat ovat väsyneinä löhönneet. Tietenkin olemme harjoitelleet Tokoa, koska ne kisatkin lähestyvät. toivottavsti ne onnistuvat, enkä jännittämiselläni pilaa koiran suoritusta.