Torstai 29.3.07
Vaikken ole hetken kirjannut treenejämme, ei sitä tarkoita, että olisin laiskotellut!!
Viime viikonloppuna 24.-25.3.olin Topin kanssa agi-kurssilla, jonka teemana oli radalla liikkuminen ja nopeus. Kurssi oli kaksipäiväinen ja tosi rankka. Reidet olivat kurssin jälkeen kaksi päivää kipeät.
Minä jopa ehdin  koiran edelle, kun riittävän nopeasti pingoin eteenpäin.

Keskiviikkona 28.3 Olin BH-treeneissä. Opin sen asian, ettei kannata mennä kiihkeän koiran kanssa treeneihin, jos omat ajatukset ovat jossain muualla. Topi käytti tilannetta oitis hyväkseen ja teki kaikki hösellykset, joista olimme päässeet eroon. Harjoittelimme paikallaoloa, joka ei tunnu edistyvän yhtään. Nyt Topi on oppinut, että saa ensin nousta kerran ylös ja sitten mennä uudestaan makuulle.
Sain neuvon harjoitella lähellä epämääräisiä aikoja. Kestää vielä kauan, ennen kuin olemme valmiit BH-kokeeseen. Miten voi koiralle olla paikallaolo niin vaikeaa....

Torstai 29.3  oli upea kevät päivä, eikä silloin voi olla sisällä! Aamulla olin kaverini kanssa kevään ensimmäisissä jälkitreeneissä, teimme peltojäljen. Tuuli tuli sivusta. Huomasi selvästi, että oli taukoa jälkitreeneissä. Topilla pysi nenä maassa, mutta haaluilua tapahtui. Metsälenkin jälkeen harjoittelimme esineruutua. Vein yhtä aikaa kaksi esinettä. Topi haki viimeisen jättämäni, mutta ensimmäistä se ei muistanut. Täytyy seuraavalla kerralla helpottaa treeniä.
Illalla Topilla oli vielä viestitreenit. Mietin, miten Topi jaksaisi. No, kyllä Topi jaksaa...
Itseasiassa se teki treenit hyvin. Se juoksi matkat hyvin ja taakseen vilkuilematta. Hyvä juttu.
Nyt se makaa raatona lattialla.

Päätin, että kaksi seuraavaa kuukautta keskityn Topin kanssa Bh-kokeen treeneihin, että saisin sen suoritettua viimeistään kesän alussa.

Tempo oli eilen lääkärissä, ja siellä tuli murheellisiä uutisia. Sen takia olin eilen masentunut ja harmissani.
Tempolta oireiden syyksi selvisi rangan kahden luun yhteenliittymä. Tempo sai kortisonipistoksen ja uusinta kuukauden päästä. Fysioterapia alkaa kahden viikon kuluttua. Toipuminen voi kestää vuoden!!!
Tempo oli tänään lenkillä mukana, ja loppuillan kipuilee yläkerrassa. Ensimmäinen tavoite on, että koira olisi kivuton. Kyllä ottaa päähän, Tempo on niin hauska koira ja mukava kumppani.