Cara päätti sitten aloittaa juoksun sopivasti ennen viikonlopun kisoja. Hetken harmitti, koska muutama sovittu treeni menee nyt ohi. No, juoksutauolla voidaan treenata tottista ja saan Caran taas paremmin kuulolle.

Tempo lähti heti Riikan luo lomalle, koska otus ei pysyty olemaan piippamatta, kun Caralla on juoksu. Riikan kertoman mukaan, Tempo on jo rakastunut moneen uuteen narttukoiraan..:)

Tollon kanssa viikonloppuna pitkästä aikaa agikisoissa. Viimeksi lokakuussa kisattu. Sen jälkeen Tollo on potenut takajalan kinnerjänteen venähdystä. Tollo sai rauhassa toipua. Treenattu minimaalisen vähän agia, kontakteja ja käännöksiä. Kisoihin lähdin "No, katsotaan miten sujuu" = ei siis suurin odotuksin. Eka rata meni kohtuullisesti, muutama typerä koiran pyörähdys, koska oma ohjaus NIIN myöhässä. Onneksi Tollo on taitava lukemaan ajatuksiani, ja osaa mennä siihen suuntaan, mitä ajattelen tulos 0 ja aika jotain. Lopullinen sijoitus 5. Ihan hyvä, olimme ensimmäinen ei-ammattilaiskoirakko makseissa.

Toinen rata meni ihan perseelleen. Jäin kolmannella esteellä jälkeen ja sitten seuraavat 6 estettä jäljessä. Koira pyöri ympyrää, kun joku ei kertonut koiralle,  mitä pitäisi tehdä. Tollo ei tee omia valintojaan, vaan kiltisti odottaa lupaa suorittaa esteitä. En jotenkin ehtinyt kunnolla analysoida rataa rataan tutustumisessa, missä pitää olla ja mihin ehtiä. Kyllä hävetti oma tumpulointini.

Koiraharrastus on raadollista, kun peilistä katsomalla tietää, missä on suurin vika... Onneksi harmitus meni nopeasti ohi. Tämä on vain yksi hyppelykisa,  ja uusia tulee. Tollolla on 5 0-tulosta, tuplanollat hankittu. Kaksi 0-tulosta vielä niin SM-kisat  ovat  edessä.

On se vaan hienoa omistaa kaksi hyvää ja osavaa koiraa, jotka kestävät tumpulointini ja ovat aina valmiita yrittämään uudestaan.