Lauantai-iltana ohjelmassa tokotreenit agihallilla. Tempo kanssa harjoittelin palkattomuutta ja liikkeiden yhdistämistä. Liikkeinä seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja nouto. Seuraaminen on parantunut, Tempo ei enää pyri hyppäämään kättäni vasten. Kolme liikettä tehtin palkatta, mutta noutokapula on Tempolle yhdenlainen palkkio. Iha hyvin jaksoi keskittyä ja olla reippaasti mukana, kun  ohjaaja itse pysyy iloisena lirkuttelijana. Agi-halli paikkana jo nostaa koiran virettä. Ihan jees toimintaa Tempolta.
Lopuksi tein Tempukan kanssa radan pätkän miniestein ja koira kiisi iloisena. Ikä on tehnyt tehtäväsä, koira oli paljon paremmin kuulolla kuin nuorena pojankloppina. Lopuksi vielä treenattiinkeppien sisäänmenoa vauhdista; se on Tempolle aina ollut vaikeaa. Toistojen jälkeen sain onnisutmisia eri kulmista. Tähän oli hyvä lopettaa, ja sitten oli Tollon vuoro.
Tollon ohjelmassa luki nouto ja jäävät liikkeet. Agiesteet nostivat koiran vireen pilviin, ja kun siihen lisätään noutokapula, niin keitto oli valmis.
Tein koko kuvion, siis kapulan haku "telineestä", heittopaikalle meno ja lopuksi vasta nouto. Pikku belgin herne hyrräsi tuhatta, piti ihan haukahtaa,kun näki noutokapulan.Siispä taas aloitettiin kärsivällisyystreeneillä; perusasennossa istuen katsottiin pöydällä olevaa noutokapulaa. Kun koira rauhoittui,tein seuraamista ensin kapulasta poispäin, ja sitten käänyin kapulaan päin. Tollo muisti, että kannattaa pitää kontakti, jos haluaa kapulan. Itse nouto oli vauhdikas, eteentulo hieman vino,kapulan pito levotonta. Mitä korkeammat kierrokset hakuvaiheessa, sitä enempi kapula pyörii Tollon suussa.Toisen noutoharjoituksen tein niin, että kapula oli meidän välissä ja Tollo toi sen luokseni. Tämä sujui hyvin, eteentulo suora,ja  kapulan pito rauhallisempi.
Jäävät liikkeet menivät hyvin,on se Tollo jotain oppinut.
Treenit loppuivat taas eteenmenoon ja lahkeen repimiseen. Palatessaan lahje suussa luokseni Tollon tielle ihan vahingossa osui hyppyjä,jotka oli ihan PAKKO suorittaa. Onneksi olivat medi-hyppyjä,eikä koira näyttänyt yhtään kipeältä vaan onnelliselta.