Kävimme pikaisesti Kauhavalla Riikkaa katsomassa, onko kaikki ok, ja onko Riikka ollut kiltisti näin joulun lähestyessä.
Torstaiaamuna kävimme Kauhavan metsissä pitkällä lenkillä koirien kanssa, Natta ja pojat painoivat pikin lumisia metsiä. Tollo yritti koko ajan hakea joko Nattasta tai Temposta leikki/juoksukaveria itselleen, mutta kumpikaan ei halunnut koko ajan riehua. Meteli oli melkoinen, kun Tollo yritti haukkumalla saada kaverit liikkeelle. Oli kiva ulkoilla metsässä, missä ei tarvinnut huolehtia riistasta, autoista yms. häiriötekijöistä.
Riikan luona Tempo joutui jäähylle häkkiinsä, koska vahti vaatteitani niin etteivät muut olisi saaneet tulla samaan huoneeseen. Yhtäkkiä rähjäävä pikku schipperke huomasi lentäväsä niskaootteella häkkiinsä mökötämään. Hetken jäähyn jälkeen Tempo taas osasi käyttäytyä.
Terveysuutiset: Tollo rtg-kuvat ovat edelleen mysteeri. Viikonlopun aikana niitä näytetään vielä useammalle eläilääkärille, jos sitten joku keksisi, mitä niissä näkyy vai näkyykö mitään. Joka tapauksessa sain ohjeeksi touhuta koiran kanssa normaalisti, saa hypyttää ja saa riehua, ja katsotaan, miten Tollo reagoi touhuamiseen.
Sanoin kasvattajalle, ettei Tollo enää koskaan loukkaa itseään. Ei olisi pitänyt sanoa, sillä nyt Tollon tassunpohjassa on pieni haava. ilmeisesti tervän kiven tai muun sellaisen aiheuttama. Yhtään se ei ole tahtia hidastanut.