Keskiviikko aamuna oli vuorossa tokoilua Haunisissa. Tänään vaihteeksi taas vuorossa odotusta, ilmottautumista ja uutena asiana tasamaa nouto.Ennen harjoituksen alkua vein eteenlähetyksen lelun valmiiksi kentälle, niin että Topi näki sen.Vire siis oli taattu...
 Laura toimi tuomarina. Ensin odotusta kentän reunalla, aluksi Topi piipasi, mutta muisti sitten, että minut saa liikkeelle vain katsekontaktilla. Tiukka katsekontakti ja seuraten tuomarin luo ilmoittautumaan, joka sujui hienosti. Harjoittelu on kannattanut, jes. Seuraavaksi tasamaa nouto. Riikka toimi kapulateineenä, ja kapulan haku sujui hyvin. Koira piti kontaktin, eikä hamunnut kapulaa. Mutta se nouto... Topista se on niin kivaa, ettei sitä tarvitse tehdä maltilla, sehän on kuin kiva leikki. Kapula haetaan vauhdilla, mutta hiukan sen kanssa leikitään ja jos muistetaan tuodaan se minulle. Jatkossa harjoittelemme noutoa kentällä niin, että koiran maltti pysyy.. Lopuksi eteenmeno, ja farkunlahkeen perusteellinen esittely ja lopulta tappaminen treenien lopuksi. Tuon tarkkuuden siirtäminen kaikkeen tekemiseen on talven tavoite..

Treeneistä menin Topin kanssa Piiran luo. Koira kuulema tuntui paremmalta, ei ollut niin jumissa kuin kuukausi sitten. Lihastasapaino parempi.Rangasta löytyi jumipaikkoja vieläkin, mutta kuulemma ne alkoivat avautua. Käsittely tuntui ilmeisen hyvältä, koska Topi nukahti hierontamatolle..Kävi hiukan kateeksi koiraa..
 JES.. jatkamme samaan malliin.