Topi on kun pikkulapsi " Mulla ei mitään tekemistä, MULLA ON TYLSÄÄ" Se yrittää jo epätoivoisena hakea meidän 13 v. mummokoiraa leikkimään kanssaan, " Kun kukaan ei leiki mun kanssa"
Lähdin koirien kanssa Kupittaan puistoon tokoilemaan, kävelimme sinne ja Ismo haki autolla pois, ettei Topi joudu kävelemän liian pitkää matkaa. Tempo oli sitä mieltä, ettei hän halua tokoilla  nyt kahtena päivänä peräkkäin  ja ilmaisi se varsin selvästi. Tein ensin luoksetuloja, jotka Tempo teki hiipimällä. Kun pääsimme pakkaneuvotteluissa sopimukseen, siis tarvitaan lelu + makupalat, että saa pikkukoiran toimimaan... Tuskanhiki taisi olla meillä molemmilla. Ymmärsin lopettaa, kun sain edes yhden onnistuneen liikkeen. Tempo siirtyi tyytyväisenä kentän reunalle tyttökoirien hajuja tutkimaan.
Topi odotti malttamattomana, että koska pääsee tekemään. Tein aluksi kontaktiharjoituksia; puistossa oli häiriötä enemmän( jakapallon pelaajia + muita koiranulkoiluttajia).Topin kontaktinpito on parantunut huomattavasti, se pystyy pitämään kontaktin ulkoisista häiriöistä huolimatta. Sitten siirryimme seuraamiseen, suorassa seuraamisessa kontakti hyvä, mutta käännöksissä täytyy vähän vilkaista, että mihin mennään. Kun kävelin päin ihmisjoukkoa, yksi vilkaisu ryhmään, mutta muuten kontakti pysyi. Kerroin kontaktin putoamisista selvästi koiralle, nyt tuli moka... Lopuksi kapulan pitoa ja lyhyeltä matkalta hakua. Joka kerta kun Topi haki kapulan, sen piti vilkaista ympärilleen kapula suussa, että näkikö kaikki, mitä teen.. Pitäisikö tähän puuttua liinalla? Loppuasento oli suora, ja siinä vietimme laatuaikaa. Kerroin koiralle, kuinka hieno ääliö se on ja kuinka taitava koira, ja samalla rauhallisesti silittelin sitä. Topi istui onnesta muikeana kapula suussa, ja kuunteli kehuja. Viimeisenä harjoituksena oli nopean maahanmenon vahvistaminen. Laitoin makupalan Topin rinnan alle, ja koira laskeuti maahan. en ole ihan varma, onko tekniikka oikea. Täytyy ensi tiistaina esitellä tekniikkamme, onko se oikea.
Lopuksi vielä koirien rentoutusharjoitus, Topi  makoili jalat pysytyssä ja nautiskeli, mutta Tempon mielestä ihan turhaa touhua.
Topilla on tullut mahanärsytystä stressistä ja kipulääkkeistä, nyt se syö lisäksi mahansuojalääkettä. Kipulääkettä pitäisi vielä viikko pystyä syömään. Mahaoireet ovat vähentäneet ruokahalua. Topi syö lihat, mutta puuro tai nappulat eivät oikein uppoa. Minun puolestani koira saa syödä vaikka pelkkää lihaa lääkekuurin loppuun, kunhan otus saadaan kuntoon.