Tiedän kivuttomuuden johtuvan siitä, että kipulaastari "huumaa" aivot. Tollon aivot eivät tiedä, että kipu on vielä olemassa.
Siitä huolimatta on " kiva" huomata, että koira yrittää raapia kipulaastaria pois tai yrittää kiivetä yläkertaan.
Pissalenkillä pää  ja korvat ovat normaalisti pystyssä. Liikkeissään koira on kömpelö, en tiedä johtuuko se lääkityksestä vai vammasta. Topi pitää päätään nyt suorassa, kääntää vähän päätään halutessaan vasemmalle. Vasen jalka on edelleen kömpelö, mutta silti koira ottaa sille jalalle painoa ja käyttää jalkaansa.Topi nukkuu  paljon; osaksi johtuu lääkityksestä ja osaksi väsymyksestä. Ollessaan kovin kipeä koira ei nukkunut juuri lainkaan, oli vain ja läähätti.
Perjantaina kipulaastarin vaikutus loppuu ja silloin menenmme eläinlääkäriin. Siellä yritetään saada selville, mistä kipu johtuu ja saamme jatkohoito-ohjeet.
Onneksi Tempo on pikkukoira ja tyytyy tarvittaessa pieniin lenkkeihin. Se on innosta soikeana, kun saa tehdä temppuja kanssani ja Topi joutuu katsomaan vierestä.
Nyt tuntuu itsestä paremmalta, koska Topin kipu on saatu kuriin. Sitä tuntee itsensä niin voimattomaksi, kun koira vain valittaa ääneen, eikä löydä hyvää asentoa, eikä osaa auttaa koiraansa.
Kiitos kaikille mukana elämisestä.