Juhannus sujui agikisoissa hilluessa. Kisat alkoivat perjantaina hyppyradalla. Tuloksena 5. Virhe oli keppivirhe, joka johtui omasta virheestäni. Olen varovainen tekemään takaleikkauksia kovassa vauhdissa, ja ratavirhe syntyi tällaisessa tilanteessa, kun yritin ratkaista tilanteen työntämällä koiraa kepeille. Muuten rata sujui vauhdikkaasti ja olimme samalla radalla Tollon kanssa.
Toisen radan aikana alkoi rankkasade, joka kastelin nurmikon liukkaaksi. Rata oli tekninen ja vaati koiran  pysymistä koko ajan näpeissä. Suoritimme radan mallikkaasti viimeiseen rimaan saakka, jolloin Ismo huusi radan reunalta "jes" ja viimeinen rima putosi! "Jes" on Tollolle palkkasana, ja se lopetti suorituksen kesken ja kääntyi katsomaan minua. Aikamme oli hyvä, olisin sijoittunut 0-tuloksella heti turbobortsujen jälkeen. Olin niin vihainen, etten puhunut pitkään aikaan mitään.
Lauantaina ekan radan tulos 10. Ahtaasta kulmasta työnsin koiran puomille, siitä ylösnousukontaktivirhe ja yksi onneton muurin palikka putosi alas. Käänsin koiraa kai liian nopeasti. Hyvä suoritus, koska 2/3 teki hyllyjä. Viimeinen rata oli juoksurata. Ensin  hanatettiin radan päähän, jossa vähän käännettiin koiraa ja taas juostiin toiseen päähän, käännös ja parin mutkan jälkeen loppusuora maaliin. Tosi tapporata meille, jossa ohjaajan juoksunopeus ratkaisi. Ajattelin, että keskityn hyviin ja nopeisiin kontakteihin ja muu menee tuurilla. Lopputulos 0, ei mikään kaunis, mutta hyvä tulos kumminkin.
Kaikenkaikkiaan onnistunut viikonloppu: neljä rataa ja neljä tulosta. Tollo oli radalla hyvin kuulolla, vaikka kävikin kierroksilla. On Tollo vaan mainio koira! Kotona Tollo nukahti hieroessani  ja venytellesäni sitä.Nyt pari päivää laiskotellaan ja hengaillaan...